Zutphen

Lezingen

Van september tot april organiseert onze afdeling maandelijks een lezing.

Dat gebeurde jarenlang in 't Nut in Warnsveld, op de maandagavonden. Corona zorgt voor veel veranderingen: zo zullen er geen lezingen zijn in de maanden september-oktober-november 2020.

Vanaf 1 januari 2021 herstarten wij de lezingen, op de donderdagavond, in 't Hart te Eefde. De zalen daar zijn coronaproof dankzij een goede ventilatie en de mogelijkheid anderhalve meter afstand te houden.

De lezingen beginnen om 19.30 uur en zijn gratis toegankelijk voor leden. Introducés en niet-leden betalen €3,00 entree. Koffie en thee kunt u met een muntje betalen, deze zijn voor één euro te koop in de zaal.

Benieuwd naar de lezingen? In het jaarprogramma staat het overzicht en in de Agenda vindt u meer informatie over de eerstvolgende lezingen.