Zutphen

Bloemschikcursus

Onze bloemschikcursussen zullen met ingang van het nieuwe seizoen 2020/2021 bij het dorpshuis 'Het Hart' te Eefde worden gehouden. De start daar zal medio oktober plaatsvinden. U kunt zich al opgeven want er is nog plek bij het bloemschikken voor volwassenen seizoen 2020/2021.

Onze afdeling organiseert bloemschikcursussen, bestaande uit 7 lessen. In oktober, november en december 2020 en van januari tot en met april 2021 één maal per maand een les. Tijdens de cursus worden er diverse types schikkingen gemaakt waarbij er rekening wordt gehouden met de verschillende seizoenen. Tevens wordt er aandacht besteed aan welke materialen gebruikt kunnen worden maar ook: welke bloemen geschikt zijn om te gebruiken in een bloemstuk. Ervaring is niet vereist. Aan het eind van de avond gaat iedereen met een mooi bloemstuk naar huis!

Op de locatie in ‘Het Hart’ Jolinkweg 2 – 7211 DM te Eefde is op de donderdagavond (van 20.00 uur t/m 22.00 uur) en op donderdagmiddag (van 13.30 t/m 15.30 uur) nog plek.

Deze cursus wordt gegeven door docente Sharon van Eunen. Ze zal een afwisselend programma samenstellen waarbij je ook je eigen creativiteit kwijt kunt. De lessen zijn ook voor niet-leden toegankelijk.

Kosten: €. 90,- per seizoen voor leden en €.115,- voor niet-leden. Mocht u interesse hebben reageer dan zo snel mogelijk.

Nieuwsgierig geworden, meld je aan en ontvang het programma en de data met alle informatie. Voor vragen en opgave: Marja van Laar (bloemschik-coördinator) tel: 0575 510691 of via marjavanlaar(at)hetnet.nl

Nieuwsgierig wat er zoal gemaakt wordt? Kijk in het fotoalbum bij Bloemschikcursus

Workshops

Daarnaast is er een Herfst- en Kerstworkshop voor leden en niet-leden. Kijk in de agenda voor actuele informatie.